søndag 28. oktober 2012

Symysterium


Ja så har vi fått vinteren på besøk. Det kom 17 cm en dag, men vi får tru det ikke blir liggende så lenge. (Godt at ikke sønnen min leser dette, for han ønsker seg myyye snø. Freestyle....). Godt vi er forskjellige.

Jeg har såvidt begynt å tenke på julegaver, men vi får se hva det blir tid til. Det skal jo være kos også. Men da kan jeg jo ikke legge de ut her. Ihvertfall ikke før etter jul.

Idag har jeg sydd litt på ett symysterium som jeg fant hos benteshobbyrom.blogspot.no. Som vanlig var hele mysteriet over da jeg fikk tid til å sy det, men gøy allikevel å prøve noe nytt. Det blei en kjekk sak til å ha vaskeservietter i. Skal prøve meg igjen en annen gang og.

Jeg er så glad for at det er mange flotte blogger rundt omkring som vi kan få inspirasjon av. Og alle koselige kommentarer på min blogg som varmer så godt. Det er det som gjør at jeg fortsatt blogger i vei.

Ha en strålende uke!

onsdag 24. oktober 2012

Grytekluter


Som alle andre, så har jeg myyyye rester. Og lysta til å bruke det er ikke tilstede. Nei, det er mye bedre å begynne på ett helt nytt og flott stoff. Som igjen blir til en rest som jeg legger vekk.

Men nå må noe gjøres. Dette er starten, og så får vi se om jeg får brukt opp noe av det innimellom. Har også begynt å skjære ut i 4-kanter i forskjellige størrelser. Noen remser også. Da blir det kanskje lettere å bruke dem.

Ha en fin dag videre!

mandag 8. oktober 2012

Helt naturlig!


VESTLANDSTREFFET 2012
er vel blåst får vi si. Sett fra min side var det en travel, men vellykket helg. Det vil alltid være noe en kan gjøre bedre,men totalt sett ser det ut til at deltakerne har kost seg. Og det var jo målet vårt: at alle skulle trives og kose seg.

Idag har jeg fri, og må si at det er jammen godt. Har brukt dagen til litt småsysler og slappa av. Trur det er flere enn meg som trenger det.

På bildet er ett av mine bidrag til utstillinga. Like før jeg skulle reise, så kom jeg på at jeg ikke hadde fått klart opphenget til teppet. Da var råe dyr gode (eller gode råd dyre). Men jeg syns løsningen blei fin jeg. Hva er mer naturlig enn å henge ett naturbilde opp med en grein?! Trur jammen jeg skal henge det opp sånn på hytta og.

Her i distriktet er det høstferie denne uka. Som noen veit så er jeg fra Kongsberg. Fikk en invitasjon til å komme til Sølvtråden lappelag da de skulle ha møte denne uka. Veldig koselig å få det, så tusen takk. Men dessverre så er jeg ikke kommet over fjellet til des. Kanskje kan det være mulig en annen gang??

Ønsker dere alle en flott uke, enten dere har høstferie eller ei!