søndag 15. september 2013

Sofa sying


I dag har vi vært med 4H og kvista turløype. I utgangspunktet så frista det ikke. Regn og dårlig vær er ikke min favoritt. Men må man, så må man. Og som alltid blir det veldig kjekt. Heldige med været var vi også. Ikke en dråpe regn kom mens vi var ute. Etterpå var det grilling i ei grillbu. Og aldri smaker pølser så godt som da. Latter og skravling..... veldig trivelig.

Det fine med høsten er når en kommer hjem etter å ha vært ute. Fyre i ovnen, spise litt og finne ett håndarbeide. Dette som du ser over er noe jeg holder på med innimellom. Har ingen hast, men tar litt nå og da. Hvor lenge jeg har holdt på med det veit jeg ikke. Men det er snakk om år... Og nå har jeg sydd ferdig 7 bilder av 12.

Mønsteret er Kristin Langebraaten og heter ett eller annet med kråker. Jeg abb. på det gjennom Hobbyklubben.

Takk for trivelige kommentarer sist innlegg (og alle de andre og selvfølgelig). Og jeg har tenkt å legge ut hvordan jeg syr penal. Det kommer.....

Ha en flott uke alle sammen. Og det finns ikke dårlig vær bare dårlige klær - joda, det stemmer veldig ofte. Så gå en tur ut i regnet og kos deg inne med sying etterpå. Vel fortjent.

lørdag 7. september 2013

En ny start!


Boksing..... fysj. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Da finner jeg fram håndarbeid eller som nå; går inn på bloggen min. Så kan de andre sitte og se på TV.

En ny start... I august er det en ny start for så mye. Rart ikke året begynner i august!

* For vi som har unger på skolen, så er det ett nytt skoleår med nye muligheter.
* Arbeidsplassen min er en skole, og der har det kommet mange nye elever.
* Trimmen starter opp igjen. Der møter vi og kjenner at det har vært en lang sommer uten. Det kjennes både her og der.
* Rutinene kommer tilbake. Klokka blir vår følgesvenn enten vi vil eller ei.
* Quiltelaget starter opp igjen etter sommeren.
* Syingen starter også opp igjen. Kveldene begynner å bli mørkere, og håndarbeidet kommer frem.

Jeg har igjen starta med sying av penaler. Litt annen versjon enn tidligere, men ikke så veldig forskjellig. Kanskje jeg burde ta noen bilder av hvordan jeg gjør det. Er det noen interesse for det tru, eller kan alle det?

Det som er litt gøy for meg nå er at jeg har flytta syrommet mitt ned i kjelleren. Høres trist ut, men det er det slettes ikke. Lyst og fint med en flott utsikt. Foreløpig står det litt ting både her og der, men det skal det bli orden på. Da skal jeg legge inn noen bilder.

Leste om ei som mente at blogging og quilting går hand i hand. Og jeg er enig i det. Det er så gøy å legge ut noe nytt på bloggen. Det er liksom "premien" etter en har sitti og sydd lenge.

Ønsker dere en god helg, og så treffes vi snart igjen håper jeg.