søndag 15. september 2013

Sofa sying


I dag har vi vært med 4H og kvista turløype. I utgangspunktet så frista det ikke. Regn og dårlig vær er ikke min favoritt. Men må man, så må man. Og som alltid blir det veldig kjekt. Heldige med været var vi også. Ikke en dråpe regn kom mens vi var ute. Etterpå var det grilling i ei grillbu. Og aldri smaker pølser så godt som da. Latter og skravling..... veldig trivelig.

Det fine med høsten er når en kommer hjem etter å ha vært ute. Fyre i ovnen, spise litt og finne ett håndarbeide. Dette som du ser over er noe jeg holder på med innimellom. Har ingen hast, men tar litt nå og da. Hvor lenge jeg har holdt på med det veit jeg ikke. Men det er snakk om år... Og nå har jeg sydd ferdig 7 bilder av 12.

Mønsteret er Kristin Langebraaten og heter ett eller annet med kråker. Jeg abb. på det gjennom Hobbyklubben.

Takk for trivelige kommentarer sist innlegg (og alle de andre og selvfølgelig). Og jeg har tenkt å legge ut hvordan jeg syr penal. Det kommer.....

Ha en flott uke alle sammen. Og det finns ikke dårlig vær bare dårlige klær - joda, det stemmer veldig ofte. Så gå en tur ut i regnet og kos deg inne med sying etterpå. Vel fortjent.

8 kommentarer:

 1. Bildene du syr er kjempesøte, da gjør det ingen ting om ting tar tid... Høres fint ut med kvisting med påfølgende grilling. Vi får nyte høsten og kle oss etter været :)

  SvarSlett
 2. Disse Kristin Langebraaten motivene er bare så innmari koselige:) Høsten er en flott tid for inneaktivitet når været er hustrig.

  SvarSlett
 3. Så koselig motiv!
  4H- jeg har en plakett etter å ha fullført 4H-programmet med melkemat, gjærbakst, strikking og jeg husker ikke hva. Koselig å lese om 4H og aktiviteter der, det er absolutt en organisasjon jeg har sansen for, men det er jo ikke en byorganisasjon, så jeg har ikke kontakt med den lenger, dessverre!
  Håper ellers du leggerut framgangsmåten du bruker på pennalene.

  SvarSlett
 4. Så koselig broderi du hadde her :-)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for i går. Her har vel du malt på stoff ? Det var i hvertfall et nydelig bilde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for igår! Spennende! Veldig kjekt å få noen nye tips og opplevelser! Her har jeg malt på stoff, men bare det hvite er med pensel. Ellers er det tusjer som var så populære ei tid. pro marker???? Meg og navn....Har forresten vært innom bloggen din idag :) Lykke til på vestlandstreffet !

   Slett
 6. Kjempefint! Lurer også hvordan det gikk med det med alle årstidene? Du hadde lagt bilde ut av et med de kuene.

  SvarSlett