fredag 25. april 2014

Kurv som gave


Påsken er over og hverdagen er her. Heldigvis har vi fått beholde det flotte været. I dag fant jeg fram shorts og T-skjorte. Det må være rekord! Har begynt med uteaktiviteter. Det er mange prosjekter rundt omkring når en har hus. Maling, såing, bilvask, hagemøbler etc. Nytter ikke å sitte inne å sy da. Da får en ta når regnet kommer igjen. For det gjør det jo.

Her ser du en av mine kurver som jeg sydde etter samsying på quiltesiden i Facebook. Det var gøy å sy dem. Og da lagde jeg noen til som jeg ga bort i presanger til påske. De er jo så kjekke til snop, telys, brød eller noe helt annet.

Nå er det leggetid, i morgen venter nye arbeidsoppgaver. Hadde vært kjedelig hvis jeg bare skulle liggi flatt på solsenga. Alt med måte kan en si.

Ha en flott helg :)

6 kommentarer:

 1. Flott kurv! Har sydd et par, og det blir nok flere. Ja, det er herlig med dette knallværet! :)
  Ha en flott helg du også! :)

  SvarSlett
 2. Flott kurv, jeg har også sydd noen, og har oppdaget Quiltesiden på fjesboka.
  Det er litt å pusle med når en har hus, ja, men jeg synes det er deilig å pusle i hagen, rote i jorda, se det spirer og glede meg over hver nye blomst som åpner seg! I dag har jeg tatt ut georginerøttene for å gi dem litt starthjelp....
  God søndag til deg!

  SvarSlett
 3. Snygg och praktisk korg du har sytt och dina tygval är är verkligen i min smak.
  Duken i ditt förra inlägg var också otroligt fräsch!!!!

  SvarSlett
 4. Det var en söt liten korg som Du visar oss att Du sytt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Så kjempefin kurv med flotte stoff du har sydd ! Jeg har èn i påskeaktig stoff og skal nok sy èn i litt sommerfarger også. Ja, gøy og rask å sy :-)

  SvarSlett
 6. så fin og gratulerer med ny symaskin,råflott

  SvarSlett