mandag 28. november 2011

JUL - PoserDa er julekalenderne til ungene ferdig og hengt opp. Skulle ønske jeg og hadde en kalender. Ser noen alierer seg med venner og bytter pakker. Lurt. Trur jeg må prøve å finne en som er like glad i pakker som meg til neste år.
Jeg har begynt å sy på juleting. Ifjor hadde jeg dilla på små sminkepunger, iår blir det nok flere av disse jule posene. Greie å gi vekk med f.eks. telys, sjokolade eller lignende i. Bildene foran på posene har jeg kopiert fra dataen over på ark som kjøres gjennom kopimaskina. Har bomma, så nå har jeg lært å speilvende bildene før jeg skriver de ut. Arka har jeg kjøpt på Chlas Olson. Når jeg har skrivd de ut stryker jeg dem på hvit/kremhvit bomullsstoff. Så er det bare å sy i vei!
Syns du bildene er flotte? Det syns jeg og. Vi har en flink fotograf i bygda. Han heter Ulvund og legger ut bilder fra distriktet på nettet. Søk på Voss now, så tenker jeg du finner dem.

4 kommentarer:

 1. Flotte bilder og kurver! Kjempefine å gi bort med noe oppi som du skriver!

  SvarSlett
 2. Disse kurvene er bare så flotte. Kjempefine motiver har du brukt også. Jeg har laget mange av disse selv, og det er så fint å ha slike liggende, så er det bare å ta med bort med en twistpose e.l. og det faller alltid i smak:) God adventstid:)

  SvarSlett
 3. Flotte poser du har laget :-)

  SvarSlett
 4. Så fine kurver du har laget og bildene var kjempefine. Fine gaver det der :-)

  SvarSlett