lørdag 12. januar 2013

En hendig liten sak


Hei igjen!
Egentlig skulle jeg nok avslutta de juleprosjektene jeg ikke blei ferdig med, men de skal få ligge. Mye artigere å gå i gang med nye ting.

Julegavesying er tilbakelagt, nå venter gjebursdagspresanger. Og derfor har jeg begynt med presanger til ungene sine gjebursdagsbesøk. Jeg kom over disse søte små.... veit du hva det er til? Jo det er egentlig til å ha ørepropper som du bruker når du skal høre på musikk. De skal festen i beltestroppen, så du kan ha de med deg. De kan jo selvfølgelig brukes til å ha penger i eller lebepomade o.l. Det får mottakerne bestemme. De var grådig gøy å sy. Også raske ikke minst. Det er jo en fordel når en skal sy ett dusin.

Disse er ca 4"x4" ferdig sydd. http://erinerickson.com/2011/11/ Hvis dette blir rett, så kan du gå inn der hvis du vil sy de du og.

Nå er det tid for å lage til kveldsmat til lørdagskvelden. Svin indrefilet er bare så godt! Kjenner tenna løper i vann allerede.

Neste gang så kommer det sikkert ett innlegg fra det trivelige quiltemøte vi hadde i denne uka. Blei bare ikke ferdig med å sy, så det blir litt hjemmelekse. Blir alle møtene like ålereite, så blir det mye å glede seg til. Detta lover godt!

5 kommentarer:

 1. Søte små og praktiske gaver dette! Takk for lenken, var inne å så .. :) Ja, det er morsomt å sy noe nytt ..
  Kos deg med indrefileten! :)
  Fortsatt god helg!
  Klem Lisa

  SvarSlett
 2. They are very cute.Have a fun weekend!!

  SvarSlett
 3. Det är små trevliga börsar Du visar att Du sytt, tycker jag. Tack för att Du talar om var Du hittade beskrivningen.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Hei! masse fint du har laga! Har laga nokre slike pungar eg og, dei er kjempegøye å lage.

  SvarSlett
 5. Så fine disse var, får prøve jeg også :-)

  SvarSlett