onsdag 13. februar 2013

Muffins grytekluter


Ja, hva har nå gryteklutene ute på snøen å gjøre???? Ingenting selvfølgelig. Men en kan jo se det sånn:
1. varmt og kaldt
2. nøytral bakgrunn
3. lyset
4. for moro skyld

Disse gryteklutene lærte vi å sy på quiltelaget i januar. Da kom Anne Kari fra Arna for å vise oss disse og mikrogryteklutene. Jeg kjøpte ferdige pakker, men rakk jo ikke å sy meg ferdig. Jeg er ingen reser med å sy, men når jeg er på quiltelaget går det i sneglefart. Snodig. For når jeg er hjemme så går det greiere. Flere som har det sånn?

Jeg likte godt disse gryteklutene. Eneste som jeg ikke er helt fornøyd med, er at det blir litt i tjukkeste laget for symaskina mi. Har vel så smått begynt å tenke på hva jeg ønsker meg i gjebursdagspresang neste år: ny symaskin. Får ønske meg penger, så kanskje det blir en råd med det.

Det er ett flott og kaldt vær hos oss fortida. Og sola har vi fått tilbake (7/2). Det er så herlig!!! Må si jeg foretrekker det sånn, selv om bilen ikke har lyst til å starte. Men nå er det meldt nedbør og + grader. Det betyr klink is hos oss. Grrrr. Men vestlandet er vestlandet. Ikke noe å gjøre med.

Har veldig lyst til å takke alle dere som skriver så fine kommentarer. Det er det som gjør at en har lyst til å holde på med blogging. Av og til har jeg lyst til å sende dere ei melding, men får opp at standard epost-klient ikke er satt riktig opp. Noen som veit hva jeg kan gjøre med det?

Nei, nå trur jeg at jeg skal sette meg til med symaskina igjen. Kanskje blir det ett par grytekluter til?

Ha en fin dag alle sammen!

12 kommentarer:

 1. Så käcka grytlappar Du sytt som ser ut som ett par muffins. De var fina, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine grytekluter :) likte både fasongen og fargen,- --- hadde vært koselig om du la meg til på blogglista di :)

  SvarSlett
 3. Artige grytekluter, og muffins eller vi må vel si cup cakkes er jo sååå moderne for tida:))

  SvarSlett
 4. Bonitos muffins agarradores!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Hei.ja desse gryteklutene er fine ,FIN FARGE OG FASONG,Og A k ER EN FLINK LÆRAR.tAKK FOR ATT DU SETTE DEG OPP SOM FØLGER.
  qUILTEKLEMM FRA åSANE;)

  SvarSlett
 6. Ferdig med gryteklutane, du...fine ....mine ligg halvferdige.
  Eg har òg litt problem med å få sydd noko særleg på møte, lettare når eg sit heime i fred og ro.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Ja disse gryteklutene hadde vi for oss i Harding Quilten også,kjempefine og morsomme å sy i fred og ro,ja!Men det er jo koselig å samles også,men da har eg tusen tommeltotter osv,til tider bare tull,men kjekt det har eg,og får med meg det viktigste detaljene.
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 8. Søte grytekluter og smart med nøytral bakrunn når du fotograferer . Jeg glemmer det stort sett selv... Ja at det er koselig med tilbakemeldinger er jeg enig i. Derfor prøver jeg å få med alle på min bloggliste for da ser jeg når det er oppdateringer på de forskjellige:) Godt at dagene blir lengre :)

  SvarSlett
 9. Så fine disse var. Gleder meg til våren, enig med deg i at det er deilig at solen igjen skinner og varmer.
  Ha en fin helg når den tid kommer.
  Klem Grethe

  SvarSlett
 10. Herlige grytekluter! Lurt å ta bilder ute, blir vanligvis mye bedre bilder! :)
  Ha en koselig helg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 11. Nydeige grytekluter!! Koselig at du var på besøk i bloggen min! og hjertelig velkommen som følger! Jeg har virkelig kost meg her inne på bloggen din, og legger meg til som følger ;) Blir morsomt å følge med på alt det flotte du lager:)
  Ha en fin søndag :D

  SvarSlett