lørdag 16. november 2013

Tenker på jul

Er det lov å si at jula kommer like brått hvert år? Selv i november..... I hvert fall når en skal lage julepresanger. Trur alltid at jeg har god tid. Kanskje er det bare innrykket av juleting i butikkene som stresser meg? Men med taxi-kjøring av ungene, leksehjelp, husarbeid, trim, jobb etc., så blir det ikke mye tid til å sy. Men nå er jeg i gang!

Disse kurvene har jeg funnet mønster til hos 2nes hobbykrok . Må innrømme at hennes var ett hakk finere med de flotte pepperkakemennene på. Men har ikke broderimaskin, så det får bli sånn. Kanskje har du noen tips til hva jeg kan pynte dem med?

Jeg maler loftsstua, så det er ikke sikkert det blir sying imorra. Men så syns jeg det blir fint der oppe. Gleder meg til å sy puter etc. for å pynte når det blir ferdig. Godt å ha noe å glede seg til. Ha en fin søndag :)

10 kommentarer:

 1. Jag tycker att det var en bra ide´att sy en korg i lagom storlek för pepparkaksburken!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Å dette var bra, god ide, takk for den ja :-)

  SvarSlett
 3. Så lurt med trekk til kake boksen! Dine er minst like fine ;o) Er heilt enig med deg i at den kjem like brått kvart år, det er vel litt sjarm i det og ;o) Ønsker fine dagar :o)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så flotte kurver du har sydd! De er fine som de er. Vil du pynte dem, kan du kanskje sy på et hjerte eller en stjerne i samme stoff som brettekanten, for eksempel. :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt med kurv til pepperkakeboksen! Fin gaveide

  SvarSlett
 6. Så fine boks-trekk du har lagd! Og så mye penere å ha pepperkakeboksen på bordet med trekk utenpå.

  SvarSlett
 7. Flotte poser du har laget og koselig at du har linket til meg :-)
  Tenker som Lisa jeg, noen hjerter kunne ha vært fine her - men det behøves ikke.
  Ønsker deg en fin førjulstid :-)

  SvarSlett
 8. Veldig fine kurver du har sydd :-) Likte godt pennalene dine lenger ned her - er de for salg, og hvor mye tar du evnt?

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 9. Så fine kurver du har lagd. Ja, de er kjekke til gaver, og koselig med pepperkaker oppi. Jeg syns de var fine som de er, men du kan jo gjøre som de over har sagt. Applikere et hjerte eller en stjerne på, :-)

  SvarSlett
 10. Søte kurver , ja det er koselig å pynte.

  SvarSlett