lørdag 18. januar 2014

Symysterie på norsk

Før jul var jeg med på ett symysterie for første gang. Det var Merete Veian med sin blogg "Med små sting i bagasjen" som sto for regien. Jeg holdt følge helt til siste gangen, da ble det litt for travelt her, så siste del tok jeg nå etter jul. Skal si det var moro å være med på! Og beskrivelsen var veldig godt laget, så det ble ingen problemer der.

Lurer du på hva symysterie er? Vi fikk denne gangen beskjed om at det blei en løper. Vi fikk noen fargeforslag, men ellers visste vi ingenting. Vi fikk beskjed om å klippe sånn og sånn. Neste gang fikk vi beskjed om å sy slik og slik. Så fortsetter vi å sy når neste del kommer. Vi syr og syr, uten at vi veit hvordan det blir før helt til slutt. Vi får kanskje noen anelser, men gøy å lage sine egne forslag i hodet. Det er det som er så gøy!

Jeg ser det er flere på fjesboka som er med på ett stort utenlandsk (?) symysterie fortida. Gøy å følge med på dem også.

Her blåser vi bort, andre steder snør dem bort..... og da er det bare å finne syrommet for å kunne kose seg inne.

Ha en fin helg videre dere!

8 kommentarer:

 1. Så flott løper du har sydd! Helt enig i at dette var et morsomt mysterium å være med på :) Blomstene kom så godt fram på den fine bakgrunnsstoffet du har brukt!

  SvarSlett
 2. Løperen din ble kjempefin! Meretes julemysterie er nesten som en "adventskalender," du kan jobbe litt hver dag, og så har du noe nytt til jul.
  Det andre mysteriet du nevner, ser så spennende ut, og så stort!
  God helg, for mitt, og flere i og rundt kongsberg, vedkommende, betyr det syklus.........

  SvarSlett
 3. Hei!Kjempefin løper du har sydd og fått ferdig.Min ligger oppskjært,litt sydd med mønster,og der ligger det,er så mye eg har lyst til!Blåser vekk,nå savner eg regn,og stille rolige netter,noen takheller mindre her.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Løperen din ble kjempefin! Jeg har beskrivelsen, men rakk ikke å sy før jul, det var så mye som skjedde. Har vært med på mysterie BOM en gang, og det var spennende! Takk for at du blir med på Give awayen min:) Her har vi nydelig vær, 3 cm snø, +1, sol og vindstille, håper det blir bedring i sør snart.

  SvarSlett
 5. So lovely!
  Greetings from Finland!
  Hugs, Ulla

  SvarSlett
 6. Flott løper med friske farger! :)

  SvarSlett
 7. Denne løperen ble skikkelig flott. Artig med mysterier. Merete Veian sitt kommer alltid oppi det andre, Bonnie Hunter sitt, som jeg er med på. Dessuten er det like før jul disse foregår, så timene strekker ikke alltid til. Ha en fin søndag!

  SvarSlett