lørdag 28. desember 2013

Julegaver

Romjul.....og snart er jula over. Må innrømme at julestemningen ikke har funnet meg, selv om jeg har prøvd. Men sånne ting kan ikke styres. Det kommer hvis det kommer. Men det kommer jo flere jul'er, så det er fortsatt håp. Hvis livet vil meg vel.

Hvorfor har den ikke kommet? Jeg mista en kjær onkel rett før jul. Det er han som har lagd det flotte trådsnelle stativet til meg. Jeg var forberedt, men så er en ikke forberedt allikevel når dagen er der. Så har det regnet og regnet og regnet og..... Ingen snø. Siste tingen er at det var så fryktelig travelt at jeg ikke rakk å kjenne på at nå er det jul. Jeg syter ikke over dette, men konstaterer at sånn var det bare. "Det kommer ikke an på hvordan man har det, men hvordan man tar det" er det noe som heter....

Jeg lagde noen få julegaver nede på syrommet før jul. Syns det er så koselig å sy. Skulle gjerne vært der og sett når det blei pakka opp. Jeg syr med mottakeren i hjertet. Helt fra jeg velger stoff og farger, liker dem det eller det??? Hva trenger dem??? Vil dem like det??? Sånn holder jeg på. Gjelder det deg også?

Det du ser bilde av her ga jeg til mine foreldre. De bor dessverre på en annen kant av landet, så jeg fikk ikke sett når de åpnet. Men jeg veit at de likte det.

Snart er det nyttår. Jeg fyller 50 år på 1. nyttårsdag. Derfor har vi snakka om å gjøre noe annerledes i år. Så det blir feiring på hytta, hvis ikke været setter en stopper for det. Det blir bare mann, barn og meg. Og katten hvis vi får han med. Det skal bli koselig.

Og lurer du på hva jeg ønsker meg i presang? Ikke noe å lure på det vel, - penger så jeg kan spare til ny symaskin :)

GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE !!!

6 kommentarer:

 1. En litt annerledes jul kan man komme borti, ikke noe koselig å miste noen man er glad i uansett årstid. Mista også min kjære sjef gjennom 17 år nå rett før jul, bare 62 år gammel. Begravelse i går og jeg tenker såååå mye på de som sitter igjen hjemme og som var så glad i han. Det er nok en sorg og et savn vi ikke kan forestille oss engang.. Men som det heter, livet må gå videre.. selv om det kan virke litt håpløst til tider. Nok om det! Det var flotte gaver du har laget til dine forelder, skjønner godt de ble glade for dette. Så får du ha ei flott nyttårsfeiring med dine nærmeste så blir det nok en "pangstart" på 50-årsdagen :-) GRATULERE !!

  SvarSlett
 2. Trist innledning til jula for deg! Skjønner godt det der med å være forberedt men likevel ikke være forberedt!
  Julestemningen har ikke vært påtrengende her heller! Dess "galere" samfunnet blir i forhold til oppstart med juleting og julehandel, dess mindre julestemning får jeg! Men koselig med fri og samvær med familie og venner, og dager hvor en kan gjøre andre aktiviteter enno hverdagen!
  Lekkert pute- og løpersett du har sydd! Skjønner godt at det ble godt tatt imot!
  Gratulerer med nær forestående 50-årsdag!
  Klem Grete

  SvarSlett
 3. Hei!Når noen faller fra.Tenker eg som regel,at nå har ikke vedkommende det vondt mer,som regel sykdom ,sorgen blir lettere.Julekortstemning har det ei vore,har vore en del på syrommet og kost meg,snille svigerforeldre som ber til middag,idag er det deres tur å slappe av.Gratulere så mye med de 50:-)Klart du skal få deg ny Symaskin.Føler på meg,at familien din har en plan!Kos dokke!Beste hilsninger Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Kudden och löparen som Du sytt, förmodligen med hjälp av Twisterlinjalen, var väldigt fina, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Å så leit Ingunn! Slikt er en aldri heilt forberedt på..uansett kva en veit og trur på forhånd... Ord blir så fattige men en klem skal du få neste gang ..

  Den twister løperen og puta var fine :o) Er enig med deg at når vi syr til andre må vi tenke på hvilke farger de liker eller som vil passe hos mottakeren - og du var heldig med desse fargane forstår eg :o)

  Tuller du, er du 50! Var sikker på at du var yngre enn meg ;o))) Håpar du får en veldig fin dag sammen med dine og at de overrasker deg med den fineste presangen du kan tenke deg :o)

  varm Klem

  SvarSlett
 6. Flotte julegaver du har sydd , ---- Gratulerer med den forestående 50-årsdag :)

  SvarSlett