lørdag 4. mai 2013

Konf.gave gutter


Tusen takk til dere som har skrivi kommentarer under forrige innlegg. Det setter jeg stor pris på. Og det er det første jeg sjekker; har noen vært så snille og legge inn en kommentar? Antall som har vært innom kommer i annen rekke....Selv om det er gøy det også.

Ja, jeg holder fortsatt på med noen konfirmasjonspresanger. Og jeg fikk jo ett forslag om penal, og det er vel det beste forslaget til gutter. Som dere ser har jeg sydd noen. Men jeg tenkte at disse også kunne brukes til å ha tannbørsten i. De er jo ikke så veldig store. Ca litt lengre enn en skjærekniv. Har jo stadig noen som vil overnatte eller dra på overnatting her i huset. Da er toalettmappene litt for store.

Har du noen gang tenkt at du har finni opp "kruttet"? Det var akkurat det jeg gjorde med disse. Satt og leika meg litt, og fant ut at jeg kunne sy dem sånn, flate på den ene siden og høyde i den andre. Så lurt! Men jammen, da jeg gikk innom noen blogginnlegg var det ei som hadde sydd akkurat samme som mine. Ja, ja.... Kanskje er det hjernen som har lagra bilder jeg har sett langt baki hodet, og så blir dem henta fram igjen. Uansett, jeg er godt fornøyd med dem jeg. Håper de unge herrene også syns det. Har hatt 13 åringen min til å kvalitetssikre dem, og da må det jo bli bra.

Ha en fin søndag!

9 kommentarer:

 1. Genialt! Slike trenger de!

  SvarSlett
 2. Hei Ingun, ja desse var akurat passe.Supre synest eg.Ha en kjempe flott helg videre.:))))

  SvarSlett
 3. Detta var fem fina "tandborstfodral som Du sytt. Jag ser att Du valt tyger som säkert är passande till grabbar i den åldern också.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Disse var lure! Jeg likte denne ideen.

  SvarSlett
 5. Helt super gave til gutter i kule stoff! Kjekk modell også :)

  SvarSlett
 6. Flotte gaver til gutter dette , supre :)

  SvarSlett
 7. Så fine penaler du har laget :-)

  SvarSlett
 8. Flotte penaler, kjekke gaver å få også. Masse flott på bloggen din.:-)

  SvarSlett