mandag 27. januar 2014

Katteelsker

Jeg har sett at mange quiltere er veldig glad i dyr, spesielt katter. Jeg er ikke noe unntak. Har selv hatt 2, men nå har vi bare en igjen. Det er så koselig å ha en katt som holder deg med selskap på syrommet!

Nå er julegardinene fjernet, og da er det jo kjekt med noe nytt. Jeg trengte absolutt en gardinkappe på badet. Først sydde jeg med bare ett stoff, men så syns jeg liksom at den manglet noe. Da fant jeg ut at jeg skulle applikere på katter. Og jeg blei fornøyd med resultatet. Blei liksom litt mer liv over kappa.

Vi blåser nesten bort her vi bor. I går kveld så hørte jeg taksteinene rørte på seg, og det knaka i veggene. Heldigvis litt bedre i dag. Da er det helt OK å sitte inne å sy. Nye prosjekter er på gang! Ha det fint!

PS, elsker kommentarene fra dere! Bare fortsett med det!

10 kommentarer:

 1. Herlig gardinkappe! Ja, den var veldig livlig! Nå har du mye selskap på syrommet. :D
  Jeg har to katter. Den ene er så glad i å ligge ved symaskinen å se på når jeg syr. Det hender hun leker litt med sysakene også .. veldig koselig med selskap. :)

  SvarSlett
 2. Koselig kappe du har laget! Og hold deg inne ved symaskina til været bedrer seg. Det kan det bli mye fint ut av;)

  SvarSlett
 3. For en katteelsker er jo den fine kappen du har sydd midt i blinken!

  SvarSlett
 4. Vilken god ide´av Dig;
  att applicera katter i olika former på en gardinkappa!

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Så koslige gardinkappen ble! :-)

  SvarSlett
 6. Hei dere på voss.Ja her har det ogaå vert ett forrykende vær.men bedre nå.Gardinkappen din er kjempefin koslig.Ha en fin fin dag.Hilsen fra Bergen.

  SvarSlett
 7. Flott gardinkappe med nydelige katter på :) på mitt syrom er det Zita (yorkshire-terrier) som holder meg med selskap:) Ha en fin dag !

  SvarSlett
 8. Så koselig gardinkappe du har laget:)

  SvarSlett
 9. Flott gardinkappe du har laga :-).

  SvarSlett