fredag 21. mars 2014

Marius og meg

Før i verden gikk strikkepinnene flittig. Men det var helt til jeg fikk lappedilla. Og så fikk jeg ungene og det ble mindre tid til hobby. Da vant stoffene.

Men jeg fikk så lyst til å strikke Marius genser da jeg så den i mange forskjellige farger og med "rund" variant.Og det var gøy å strikke igjen. Så nå har det blitt genser på meg, og jeg er i gang med genser til dattra mi og. Når tid jeg får brukt den er en annen sak. Her på Vestlandet har vi ikke hatt vinter i vinter. Varmt og regn. Men neste år kanskje....

Tusen takk for alle fine ord og kommentarer sist innlegg. Må si tusen takk på denne måten, får ikke til å takke på annen måte. Jeg skal jobbe med det.... Jeg blir i hvert fall veldig glad. Hadde det ikke kommet noen kommentarer så veit jeg ikke om jeg hadde giddi detta. Så takk og stor klem.

I går gikk det ett ras like i nærheten av oss. Det kom på E16. Nå er all trafikken fra Bergen som skal forbi Voss dirigert inn på fylkesveien der vi bor. Det har gått i ett kjør i hele dag. Utrolig hvor mange som er på reisefot!!! Sikkert mye lokalt, men også mange fra Bergen som skal på "hytten". Er jo fredag....Det blei lang ventetid på kolonne for dem. Hørte det lå på ca 1 time. Bra jeg hadde fri i dag da :)

I helga blir det husarbeid, og kanskje litt på syrommet. Holder på med å sy på noe som tar litt tid. Så da kommer det sikkert her en gang.

Ha en strålende helg alle sammen :)

5 kommentarer:

 1. Så flott Marius i fine farger! Gøy å lage noe til seg selv også! Fint bilde av deg!
  Ha en strålende helg du også! :)
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Det var en kjempefin variant av Marius-genseren! Er helt enig i at det er koselig å få kommentarer på bloggen. God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Kjempefin genser , den kledde deg :)
  Ha en god helg :)

  SvarSlett
 4. Så fin genser ! Og SÅ FLOTT du er Ingunn :-) veldig lenge siden jeg har sett deg ! Skulle ønske at jeg var like flink til å strikke gitt ...det er Åsta som har fått DET genet ;-) ! Ha ei fin helg denne helga også :-D

  SvarSlett
 5. Oooo så snygg den blev, din Marius-tröja och den är säkert varm och skön sen när det faktiskt blir kallt. Önskar dej ett skönt veckoslut, hoppas att du hinner sy mycket med din nya maskin.
  Hälsningar från Finland

  SvarSlett