torsdag 4. desember 2014

Til syrommet


Jeg er sjuk, men heldigvis på bedringens vei. Har hatt feber rundt 40, og da blir en utmatta. Og tanken på å være produktiv på syrommet er laangt unna. Nå er jeg kvikna såpass til at jeg har kommet meg opp i sittende stilling. Og innimellom orker jeg en vandring i bloggland på dataen. Det er så mye spennende der ute, og ikke bare av sying. Men også av alle nyttige og unyttige ting vi kan boltre oss med.

Det jeg viser dere nå fant jeg på nettet, enten quilteside på facebook eller i bloggland. Dersom det er du som har lagt det inn, gi meg en lyd, så skal jeg kreditere deg for det.

Ihvertfall er dette ett tørkeoppheng/knaggrekke som finnes på Europris til kr 30. Når du tar av de svarte knottene på den kan du henge opp alle glidelåsene dine som slenger rundt.

Og jeg blei litt flau når jeg så resultatet: jeg har kjøpt plenty med svarte og hvite og nesten ikke av de andre fargene. Mine har ligget i en boks og jeg mista litt oversikt. Men nå finnes det ingen unnskyldning lenger.

Jeg mista juleavslutninga i quiltelaget mitt igår. Var veldig lei meg, for jeg hadde gleda meg til juleavslutningen. Der skulle vi bytte gaver og greier. Gjett hva jeg hadde pakkka inn!!?? Ja, ja, trøsten får være at nå har jeg plass til flere glidelåser.

Ha ei fin adventstid videre!

5 kommentarer:

 1. Takk for smart tips! :) Har alle mine glidelåser i en pose. Litt bedre oversikt med et sånt oppheng. :) Ønsker deg en god bedring og en fortsatt god adventstid! :)
  Klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Hei!
  Med denne er det lett å få oversikt over glidelåsene. Takk for tipset. Blir kjekt å slippe å tømme hele boksen min hver gang for å finne den rette glidelåsen. :)
  God bedring, håper du kommer raskt tilbake til syformen igjen.
  Berit

  SvarSlett
 3. Det var virkelig et godt tips, en slik skal jeg også ha meg:) God helg til deg!

  SvarSlett
 4. Kjekt og smart med dette opphenget :-)
  Ønsker deg en fin adventsstund.

  SvarSlett
 5. Hei! denne ide delte æ på Facebook , fint at andre og får glede av den :-)

  SvarSlett