fredag 8. juli 2011

Nok en sommerbrikke

Denne type brikke kan varieres både med farger og insekter. Nesten for galt å sette ett lys opp på duken, for da blir jo insektet borte. Jeg er ingen stor fan av insekter, men de er jo småkoselig i denne versjonen. Ute i naturen kan de være en plage. Ihvertfall mygg og knott.

8 kommentarer:

 1. Så sommarslig og fin brikka :) Eg ventar og ventar på ei symaskin som aldri kjem(grrr..) så det er lite som vert sydd no om dagen. Når eg svarar deg på dine kommentarar hos meg,via mail; får du lest dei då??? klem til deg

  SvarSlett
 2. Hei Margit! Jeg trur ikke det kommer noen svar fra deg når jeg har lagt inn kommentarer. Hvor kommer dem? på bloggen eller e-posten?

  SvarSlett
 3. Var redd for det... eg har svart deg kvar gang... Når du legg inn kommentar hos meg så får eg den opp også i mail som er knytta til bloggen og som eg svarer på... din står oppført med:

  lappetussa ingunn

  og siden det står noreplay så er vel kanskje det forklaringen?! Får du andre som svarer deg?

  SvarSlett
 4. her forsvant mykje ! lappetussa ingunn noreplay.comment@blogger.com ...

  SvarSlett
 5. Hei Margit. Jeg ser ikke noe annet enn de kommentarene som blir lagt inn under mine egne innlegg. Du som er mer blogg-vant enn meg - hva skal jeg gjøre?

  SvarSlett
 6. Koselig sommerbrikke - gøy og se denne i forskjellige farger. Har selv sydd samme brikke :-) Koselig blogg - legger meg til som følger. Ønsker deg en kreativ og flott uke

  SvarSlett
 7. Ja dette var en fin brikke :-)

  SvarSlett
 8. Koselige brikker og kjempefine vesker du har laget!

  SvarSlett