mandag 8. oktober 2012

Helt naturlig!


VESTLANDSTREFFET 2012
er vel blåst får vi si. Sett fra min side var det en travel, men vellykket helg. Det vil alltid være noe en kan gjøre bedre,men totalt sett ser det ut til at deltakerne har kost seg. Og det var jo målet vårt: at alle skulle trives og kose seg.

Idag har jeg fri, og må si at det er jammen godt. Har brukt dagen til litt småsysler og slappa av. Trur det er flere enn meg som trenger det.

På bildet er ett av mine bidrag til utstillinga. Like før jeg skulle reise, så kom jeg på at jeg ikke hadde fått klart opphenget til teppet. Da var råe dyr gode (eller gode råd dyre). Men jeg syns løsningen blei fin jeg. Hva er mer naturlig enn å henge ett naturbilde opp med en grein?! Trur jammen jeg skal henge det opp sånn på hytta og.

Her i distriktet er det høstferie denne uka. Som noen veit så er jeg fra Kongsberg. Fikk en invitasjon til å komme til Sølvtråden lappelag da de skulle ha møte denne uka. Veldig koselig å få det, så tusen takk. Men dessverre så er jeg ikke kommet over fjellet til des. Kanskje kan det være mulig en annen gang??

Ønsker dere alle en flott uke, enten dere har høstferie eller ei!

6 kommentarer:

 1. Takk for veldig, veldig hyggelig mail! Selvfølgelig måt bildet henge på en gren! Lykke til på utstilling! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 2. Hei
  Takk for ei kjempe helg,denn skulle bare vore litt lengre!Slik at en hadde fått senka skuldrene og tatt alt bedre innover seg.Kurset med AnnAKa var det rolig og harmonisk stemning,men så var det alt det andre eg ikke fikk med meg i sin fulle helhet!Utstillingen dere hadde laget til var flott,der skulle eg tatt meg bedre tid.Klart det bilde skal ha gren som oppheng,mitt ligger i mønsterposen enda,men en gang...!Har hatt to dager fri,bare kost meg og sydd videre på smykketeppe i ro og mak,ingen som ser på deg,oj nå må eg henge i osv når en er på kurs.Ja det var flotte blokker eg vann,blir bedre å få dette sammen enn stjernene!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Treffet høres koselig ut, har sett flere bloggere med resultater derfra.
  Nydelig høstbilde du har, det gløder skikkelig i fargene! Kreativt oppheng!
  Du får legge opp en tur over fjellet som passer med møtene våre.....!

  SvarSlett
 4. Smukt billede og genialt ophæng.
  Syhilner Esther

  SvarSlett
 5. Opphenget passer glimrende til det flotte høstbildet:)

  Ha fine høstdager!

  SvarSlett