lørdag 23. april 2016

Gaver til hjelpere etter konfirmasjon

Etter konfirmasjonen ifjor, så lurte jeg på hva jeg skulle gi de som hadde hjelpa oss. Og penger er det gjerne lite av etterpå, men stoff derimot.... Så da var det å gå igang med å sy noen presanger for å vise at vi satte pris på hjelpa vi fikk. Jeg sydde opp antallet jeg skulle ha, og så lot jeg de forskjellige velge. Og det var artig å se hva de tok. Jeg hadde liksom sett for meg hva de forskjellige skulle velge, men der bomma jeg flere ganger.

Denne duken er i farger jeg vanligvis ikke syr. Men syns den blei veldig bra med de fargene og. Dette er ett AnnaKa mønster. Egentlig skulle det vært på ekorn og, men det kutta jeg ut denne gangen.

Nå lurer du sikkert på om jeg ikke har sydd noe siden ifjor, men det har jeg gjort. Er inne i teppe modus, og de tar jo litt lenger tid. Men følg med, det kommer bilder av det også.

Ha en fin lørdagskveld :)

9 kommentarer:

 1. Det var en veldig fin brikke, og heldig de som fikk en sånn. Men så var dere også heldige som fikk så god hjelp i konfirmsjonen :-) Et kjempeflott teppe du sydde til konfirmanten må jeg si, imponerende !!

  SvarSlett
 2. Kjempefin brikke i nydelige farger :-)

  SvarSlett
 3. Så koselig å få en personlig gave, fin var den :-)

  SvarSlett

 4. Dear Customer, we present to you in our company all the ideal solutions necessary for cleaning work in its comprehensive and modern concept. The company also provides the best methods, tools and equipment for the cleaning process, through trained and qualified technical cadres to use all tools and equipment. We also distinguish that we have the best and lowest prices among the Eastern Region companies. In full, the company also provides all home services 24 hours a day to meet the largest number of our valued customers.

  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة تنظيف منازل بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بيوت بالخبر
  شركة تنظيف منازل بالخبر
  شركة تنظيف منازل براس تنورة
  شركة تنظيف منازل بالاحساء
  شركة تنظيف منازل ببقيق
  شركة تنظيف منازل بالدمام
  شركة تسليك مجارى بالخبر

  SvarSlett