mandag 12. september 2011

Lappeløper

Da har quiltehøsten starta. Har vært i quiltelag, og ikveld skal sygjengen møtes. Gleder meg! Og finner jeg ett smutthull, så setter jeg meg ved symaskina hjemme også.
De som syr får gjerne masse rester, og jeg er ikke noe unntak. Syns ikke det er så kjekt å sy av det, men mye mer moro med nye, flotte stoff. Sikkert ikke aleine om det heller tenker jeg. Men nå har jeg stått på hue i restekassa mi. Skulle sikkert bare plukka opp tilfeldige stoffer, men er nok litt for "ordentlig" til det. Så det ble en lilla duk denne gangen. Så her er resultatet av AnnaKa sin lappeløper. Syns løperen dro seg litt, så nå har jeg i etterkant investert i en overtransportør. Ups, glemte først bildet....

6 kommentarer:

 1. Fin løper, og kjekt å få redusert litt på restene. Men det minka vel ikke så mye? -hvis du har det som meg, boks på boks med ferdig kutta kvadrater i forskjellige størrelser? Nå planlegger jeg et større prosjekt - på litt sikt.

  SvarSlett
 2. Heilt enig Ingunn..ikkje alltid så lett å få brukt opp rester! En er liksom litt "ferdig" med de stoffene og det kjem stadig nye flotte farger og mønster å velge i .. Flott løper du har laga!!!
  :O)

  SvarSlett
 3. Det ble en fin løper. Ja enn får mye rester etter hvert:-)

  SvarSlett
 4. Kjekt når restane blir så flotte som dette. Ha ei fin veke. Klem Jofrid

  SvarSlett
 5. Et nydelig mønster, som blir fint uansett farger. Denne utgaven var lekker!

  SvarSlett
 6. Så flott den ble! Jeg har sett mange slike løpere, men denne synes jeg er den fineste! Jeg er spesielt glad i rester for da kan alt skje! Farger du ikke trodde passet blir fine allikevel og følelsen av å ha fått til noe av noe andre kaller søppel er den beste for meg! Jeg er kanskje litt rar..men sånn er det! '

  SvarSlett