fredag 16. september 2011

Penal, jada

Da har jeg sydd til alle i klassen til sønnen min, og klassen over som de går sammen med. Blir faktisk ikke lei av å sy penal. Alle blir forskjellige, og det er jo det som er gøy. Jeg er nok ferdig med å sy penal for ei stund, men en vakker dag lager jeg noen til. Denne helga skal jeg nyte finværet. Ønsker dere alle en fin helg. Forresten, er det noen som veit hvordan jeg kan kopiere give-away bilder til bloggen min. Får det bare ikke til.....

6 kommentarer:

 1. Så flink du har vært! Lurer forresten på det samme, men fikk vite i kveld at du går på utforming, så gadget, eller legg til gadget, og kopierer inn give awayen. Skal prøve, men ikke nå. Lykke til og god helg!

  SvarSlett
 2. Guri så flink og ikkje minst snill du er som syr til alle !! Flotte penal! Bildet fra give away'en kopieres først til skrivebordet på pc'n også "hentes det til inn i gadget(som heiter bilde) - legg gjerne til litt tekst også :O)
  Ha ei nydelig helg Ingunn!

  SvarSlett
 3. So flotte penal.....og so til heile klassen..og ein klasse til!!!!!
  Imponert,eg.
  God sundag!

  SvarSlett
 4. Flotte penal. Imponert. Jeg har laget "teskje"- oppskrift på flere ting under innlegget: Teknisk support" i bloggen min. Håper du får det til nå.

  SvarSlett
 5. Veldig fine penal kule farger , jeg har strikket noen men aldri sydd penal.
  Ha en dag , Marit.

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg er ny følger på bloggen din, og synes du lager mye fint. Jeg syr også mye pennal, og blir som deg aldri lei av det. De er så morsomme, og kan lages i utallige varianter.

  Ha en flott helg. Linda :-)

  SvarSlett