onsdag 15. februar 2012

Liten lilla løper


Dette er en liten løper som jeg har funnet en oppskrift på på nettet. Veldig gøy å sy den. Det var ett sengeteppe på bildet, men jeg ville bare prøve teknikken. Du kan prøve selv. Gå inn på http://www.quiltmaker.com/content_downloads/QM_Anita_s-Arrowhead.pdf

Puh, håper jeg har fått skrivd ned hele linken....

7 kommentarer:

 1. Dette mønsteret fant jeg også, og laget 2 lapper, men kom ikke på å lage noe av dem. Mønsteret var virkelig greit å sy.

  SvarSlett
 2. Koselig liten løper, får prøve å finne dette mønsteret jeg også:-)

  SvarSlett
 3. Hei, hyggelig at du la deg til som følger hos meg :) Fin løper du har sydd, har også sett mønsteret og synes det er flott.

  Det er forresten en feil i linken som du skrev ned her, så den virker ikke, det manger s- foran Arrowhead.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du sa fra om linken min. Håper det er rett denne gangen.

   Slett
 4. Hei
  Velkommen i den ødelagte gadget klubben:(Irriterende greier,når alt skal være så lett i denne dataverden.Min datter prøvde å innstallere et nytt program,men det ble bare kaos på blogen.Når eg logger meg inn på blogen min kommer det bilde av siste nytt fra dere som eg ser,men ikke dere.Ellers må en gå inn på profilen min for å se hva bloger eg følger.Det skulle ikke være så vanskelig å fikse dette?! Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 5. En riktig flott duk. Fine farger. Hyggelig at du deler oppskriften også. Takk for at du ble følger hos meg. Jeg legger meg til som følger hos deg også.

  SvarSlett
 6. Takk for tips til ei flott blokk ;O)

  SvarSlett