tirsdag 6. mars 2012

Syhelg - Jippi!


Det har vært en flott helg i Kinsarvik med "sygjengen". Vi har kost oss med masse sying, men selvfølgelig har det blitt litt shopping og. I kjelleren på Spar var det masse flotte stoffer. Vanskelig å velge, men det kom noen nye oppi posen min. Oppe var det klær til 1/2 pris av 1/2 pris. Slike tilbud kan vi ikke la gå fra oss!

På disse turene er jeg mett hele tida. Vi har mye god mat, frukt og snop. Ikke usunt alt, så det blir ikke mye ekstra på sidebeina. Bare litt....

Denne gangen var det flere som sydde disse søte små kurvene som en kan ha til f.eks. sytråd, rusk eller annet lurt. Hvis du går inn på http://thestitchingroom.blogspot.com/2007/10/thread-holder-pattern.html så skal du finne det. Hvis jeg ikke har skrevet feil. Da er jeg veldig glad for tilbakemelding så jeg får retta opp.

Idag er det quiltelag. Jeg har ikke vært på de to siste, men idag ser det ut til å lykkes. Nå skal jeg få unna litt husarbeid, så kan jeg gå inn på syrommet med god samvittighet og forberede litt.

Så herlig å ha noe kjekt å se fram til! Ha en flott dag!

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist! Kjempemoro ;O) Takk for vegvisar til korgene - den virka fint den adressa ;O) Mi korg er og heilt ferdig, ikkje berre snurpa ihop før foto...

  klem - og ønsker deg ei flott veke ;O)

  SvarSlett
 2. Morsomme kurver, skal nok sjekke den linken, ja!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Likte bloggen din.og du og du så mye flott du syr.

  SvarSlett
 4. Likte bloggen din.og du og du så mye flott du syr.

  SvarSlett