fredag 13. april 2012

Veggbilde av natur


Nå sitter jeg med en stor kopp te og skriver ett lite innlegg. Har god samvittighet etter å ha gått en lang tur ute i friskt vårvær. Sola har ikke titta fram, men det var ihvertfall opphold mens jeg gikk.
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i naturbilder, og spesielt Pine Needles. Syns det ser så vanskelig ut. Men nå har jeg tatt sjansen på å kjøpe ett av mønstrene. Valgte da ett fra kategorien "lett". Applikasjon er noe jeg liker, men føler at jeg trenger litt mer trening i. Men da jeg ble ferdig med dette bildet, så var jeg fornøyd ihvertfall. Det er jo ikke meninga at en skal studere det så veldig nøye.....
Da får jeg sette igang med litt kakebaking. Ingunn-sønnen har bursdag på søndag, og det må jo feires litt. Ha en flott helg!

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nydelig bilde!
   Jeg liker også Pine Needle og har sydd Calling me home, et stort bilde sammensatt av 8 ulike motiv. Det henger hos min datter, og jeg synes det er så vakkert at jeg får fortsatt frysninger når jeg ser det. Har startet på et til som jeg vil ha selv. Synes ikke det er så vanskelig, men det tar litt tid.
   Lykke til videre !

   Slett
 2. Nydelig Ingunn! Du kan være kjempefornøyd ;O)Ønsker god helg og fin bursdag feiring:O)))

  SvarSlett
 3. Hei
  Kjempefint,lite maleri!:))Du må ha mer tro på deg selv,for sy kan du !Har også skaffet meg det mønstert,men ei laget det enda.Det skal eg,for dette er kjekt,om det tar tid.Har laget noen,"maleriene"våras i huset!God helg:))
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 4. Applikering er gøy, det liker jeg også å drive med! Dette ble et vakkert bilde. :o)

  SvarSlett
 5. Hvilken skøn applikeret billede og jeg kan se du kan lide Amy Butler også.
  mvh Esther

  SvarSlett
 6. Sååå flott Blogg du har og koselig da :) Jeg legger meg til som følger jeg :) HA en fine natt da :)

  SvarSlett