mandag 7. mai 2012

Sminkepung 2


Det er ei stund siden sist innlegg. Og stundene med sying blir kortere og kortere. Prøver å snike inn en time i ny og ne, men det er ikke lett. Vi er igang med beising ute, og så er fotballsesongen igang. Det merkes. Jeg har ikke samvittighet til å sitte inne med sying når andre jobber, eller ungene vil at mamma skal se på kamp. Min tid kommer nok.
Disse små toalettmappene/sminkepungene er så gøy å sy! Og AnnaKa har som vanlig lagd ett godt mønster å følge. Det er så fantastisk gøy å se hvordan de blir med forskjellige stoffer, så det blir ikke bare lagd en. Og det er jo typisk meg. Når det er noe jeg liker å sy blir det flere.
Så hvis du ikke syns at disse er noe særlig, så må jeg skuffe deg: har noen fler under produksjon. He, he.

4 kommentarer:

 1. Hei! Ingen grunn til å gi seg - de blir jo så fine ;o) ..også er de fine presanger ;o)

  vår-klem

  SvarSlett
 2. Hei. Kjempeflott og en flott fasong på disse her. Må vist skaffe meg mønsteret. Har bestillt det aller nyeste mønsteret på toalettveske fra AnnaKa og gleder meg til det kommer.

  Ha en fin dag:))

  SvarSlett
 3. Flott sminkepung! Ser gjerne flere utgaver :-)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar på Sølvtråden sin blogg! Du ser av møtelista når vi har møter, så om du legger Kongsbergtur til "rett" tid, er du velkommen innom, både for å ta en titt på oss og hva vi driver med, men du kan jo komme med masse inspirasjon til oss også! Tror sikkert sminkepungen faller i smak hos damene her også!

  SvarSlett