mandag 9. april 2012

Toalettveske


Og nå er det straks hverdag igjen og toalettveska kan settes bort for denne gang. Men denne toalettveska har ikke vært med på tur. Det er en jeg har lagd til "gavekassa". Alltid greit å ha noe "på lur". Dette er en enkel toalettveske som jeg fant på bloggen kreativtrom. Der viste hu hvordan den skulle syes. Og jeg måtte bare prøve....
Påsken på hytta er over. Trur det kom ei fregne til. Ihvertfall fikk barna mine noen. Hytta ligger inni skogen, men vi jobber med å få den fram i lyset igjen. Ingunn-mannen har hogd litt denne gangen og. Så nå fikk vi mer utsikt. Kunne ikke se meg mett på den!
Som vanlig ble det mye spill, eting, lesing og kryssord. Hadde med meg sytøy, men det blei dårlig med det. Strikka noen omganger på ett teppe. Det varmer så godt over knea mens jeg strikker :)
Da jeg kom hjem måtte jeg innom bloggland og quiltesidene på fjesboka. Så mye fint det er blitt lagd i påsken. Så deilig å bare sitte der og nyte alt det fine! Da går det an å begynne arbeidsuka....

5 kommentarer:

 1. Det er en god følelse å ha mye i gavekassa, og toalettmapper er en perfekt gave til de aller fleste - med eller uten innhold, alt etter hvor mye gaven skal koste. :o)

  SvarSlett
 2. Vel blåst påske, håper dere hadde fine dager på hytta! Smart med en gavekasse - god ide ;O)
  Også så fin toalettmappe du har laga, morsomme de damene der ;O)

  SvarSlett
 3. Koselig at du fikk lyst til å prøve å sy maken toalettmappe som jeg har sydd en del av. Den ble kjempefin:)

  Ha ei fortsatt fin uke;)

  SvarSlett