søndag 30. september 2012

Temappe


Skal ikke være lett detta. Bildet skulle vært vridd en gang. Ser bra ut inntil jeg laster det opp her. Så bare legg hue på skakke mot høyre, så ser du den rett vei.

Jeg er veldig glad i te, og drekker ikke kaffe. Blir aldri voksen må vite. Og da er denne veldig kjekk når en skal bort og de ikke har te. Det har jeg med sjøl heretter.


Dette var ett prøve prosjekt. Går aldri helt som det skal den første gangen. Først blei strikken for kort, deretter løsna den. Ergo måtte jeg flytte knappen. Men det blir sikkert bedre neste gang.

Hadde egentlig tenkt jeg skulle linke til hvor jeg fant denne temappa med sømbeskrivelse. Nå har jeg leita lenge og vel, men finner det ikke. Trenger du hjelp, så send meg en melding. Kan jo prøve å ta noen flere bilder på neste.

For neste blir det ....

5 kommentarer:

 1. Hei Ingunn. Kanskje jeg kan hjelpe deg med begge deler. Jeg har også slitt med bilder som ikke vil "vri seg." Prøv dette: Når du står i bildet (før du laster ned); høyreklikk på bildet og velg: "Rotate clockweice". Hvis du går på mitt seneste innlegg har jeg linker bakover til tutorial. Du skjønner hvis du går inn på innlegget.. Jeg synes de små temappene er veldig søte og morsomme å sy. Din ble flott! Hilsen Siri

  SvarSlett
 2. Her fant jeg linken:-)http://handmadetherapy.blogspot.no/2011/02/tea-wallet-tutorial.html

  SvarSlett
 3. Flott temappe! Jeg er som deg, blir ikke "voksen" hva kaffe angår, og er veldig glad for temappa jeg sydde meg.
  Lykke til med Vestlandstreffet til helga, er misunnelig alle som skal dit!

  SvarSlett
 4. Flott mappe! En slik er praktisk uansett. Jeg drikker kaffe, men aldri alene, da blir det te.

  SvarSlett
 5. Jeg svarer her på spørsmål på min blogg. Jeg kjenner ikke til noe Østlandstreff. Om jeg forstår deg rett, skal du til Kongsberg til uka. Sølvtråden lappelag har møte på tirsdag, så ta en tur innom da vel! Hadde vært veldig hyggelig å hilse på deg!

  SvarSlett