onsdag 12. september 2012

Vestlandstreffet


Disse flotte damene er bare noen av de mange som i disse dager holder på å forberede til Vestlandstreffet på Voss første helga i oktober. Jeg er med i denne gruppa som kalles navnelapp-gruppa. Vi hadde møte igår, og tida flyr fort. Men vi føler at vi er i rute.

Vi gleder oss til treffet, og har som mål at de som kommer skal ha det best mulig. Derfor står vi på om dagen.

Er det noen av dere som er her inne og kikker litt, som skal på treffet? Hadde vært litt gøy å hørt om hvilke forventninger dere har, hvilke kurs dere skal gå, eller om dere ikke skal gå på kurs, hvor kommer dere fra osv.

Som dere ser har jeg lagt ut ett nytt bilde på toppen. Det er fra en overnatting i fjellet i sommer. Det var bare helt fantastisk å sitte å se på solnedgangen, kjenne lukta fra bålet osv. Det skal jeg ta fram når vinteren kommer. Og her har snøen kommet langt ned i fjellsida idag. Eneste som er glad for det er sønnen i huset. Han gleder seg til skisesongen. Jeg gleder meg til å sitte inne foran ovnen og ved symaskina.

Jammen er det godt at finner gleder i hverdagen. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Hei Ingunn:-)
  Gleder meg!Eg er så klar!Har ikke pakket enda,samlett inn til Smykketeppe til AnnAka.Gjett om dette er vitamininnsprøyting til den lange vinteren vi skal inn i.AnnAKA er ei makalaus bra dame å være på kurs hos,og Dere er bra arangører sist gang eg var der!Så eg ble litt overasket i år,da det tok for lang tid å få vite om en kom med på kurs,materialliste,dere var kjappe sist gang!Lykke til med videre arbeid.Vi skal STORKOSE OSS:-)
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde på toppen! Jeg skal nok ikke på Vestlandstreff, men hadde vært gøy! Artig strikketøy med de ballene. Kanskje noe å tenke på til vinterkveldene......

  SvarSlett
 3. Hei Ingunn! Gler meg veldig til kurs-helg ;O) Håpar å få unnagjort heimeleksa no i helga - så er eg klar eg :o) Det ser ut til at det blir fine navnelapper på oss og at dere trives med oppgåva ;o) Det nye bildet ditt ...det må ha vore berre fantastisk å sitte å sjå på den ...!! Snakkes ;o))

  SvarSlett