onsdag 24. oktober 2012

Grytekluter


Som alle andre, så har jeg myyyye rester. Og lysta til å bruke det er ikke tilstede. Nei, det er mye bedre å begynne på ett helt nytt og flott stoff. Som igjen blir til en rest som jeg legger vekk.

Men nå må noe gjøres. Dette er starten, og så får vi se om jeg får brukt opp noe av det innimellom. Har også begynt å skjære ut i 4-kanter i forskjellige størrelser. Noen remser også. Da blir det kanskje lettere å bruke dem.

Ha en fin dag videre!

5 kommentarer:

 1. Takk for inspirasjon! Det er flere som som har rester liggende...... :o)

  SvarSlett
 2. Det ER gøy å bruke rester! Men jeg har i alle fall lært at jeg ikke skal samle biter i alle mulige og umulige størrelser! Er på avvenning når det gjelder å samle på biter mindre enn 2,5"- deterhardt å kaste de mindre bitene otte grytekluter, og lykke til med videre resteprosjekter, om du trenger ideer, finner du noen hos meg....

  SvarSlett
 3. Disse ble jo flotte! Jeg er litt bakvendt for jeg liker aller best restene. Jeg elsker nye stoffer også, men det er så utrolig vanskelig å sette saksa i dem.

  SvarSlett
 4. Ja, det är en bra ide´att använda sina resttyger till att sy något användbart av. Grytlappar är ju en käck "gåbortpresent", tycker jag. Så det är ju inte fel att ha sytt sig några par.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Jeg har også tenkt å sy grytekluter av restene.. Men jeg kommer liksom ikke så langt, hehe.. Dine ble kjempefine! :)

  SvarSlett