lørdag 20. april 2013

Kurs i quiltelaget


Det er så mye kjekt og spennende som skjer (og skal skje) i laget fortida. Det er ikke alltid en kan møte, men jeg prioriterer det så høyt jeg kan.

I regi av laget har vi hatt kurs i frihåndsquilting med Berit Tesdal i helga som var. Jeg sliter med å få til quilting, og tørr ikke å prøve for mye krumspring. Men det var ett flott kurs som ga meg mange tips til hvordan en skal gripe det an. Og så gjenstår bare øving, øving og atter øving. Har lagd noen ferdige "prøvekluter" som jeg skal bruke. Men forstod at en må få det inn i fingra før en begynner og sy. Nå gjelder det å ikke legge det på hylla, for vi skal ha ett oppfriskingskurs til høsten igjen.

Jeg har lagt inn bilde fra kurset. Pleier å spørre om lov først, men det var så mange denne gangen. Dersom det er noen på bildet som ikke vil ha det her, så fjerner jeg det selvsagt. Bare gi beskjed.

Helga går fort, men jeg er nå litt i gang med noen konfirmasjonspresanger. Sliter litt med hva jeg skal sy til gutter. Det skal bare være smågaver. Dersom noen har ideer å komme med, så mottar jeg det med takk :)

Ha en fin søndag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Frihåndsquilting er morsomt og blir dekorativt det meste! Så du må bare øve, du kommer til å bli så fornøyd når du har det i fingrene! Ser du har lagt link til innsamlingsaksjonen min. Tusen takk!

  SvarSlett
 2. Visst är det trevligt när man gör saker tillsammans med sina "syvänner"! Att gå på en kurs är ju som en vitamininjektion, tycker jag. Det ska man unna sig då och då.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Øvelse gjør mester, så vi får bare frihåndsquilte i vei med jevne mellomrom! Koselig og lærerikt med kurs. Ha en god uke!

  SvarSlett
 4. Så morro da, jeg har vært på ett sånt kurs jeg også og det er jo bare så morro :-)
  Men enn må øve jevnt og trutt..

  SvarSlett