onsdag 22. mai 2013

Uønska besøkJeg er veldig glad for besøk på bloggen min, og ekstra glad for kommentarer på det jeg legger ut. Det er det som gjør bloggen "levende".

I det siste har jeg sett at det er kommet inn søkeadresser som jeg ikke liker. En var en pornoside, og nå er det slanking som gjelder. Begge dela er ikke ønska i forbindelse med bloggen min.

Har noen ett forslag til hva jeg kan gjøre for å slippe dette? Og ett spørsmål til: hvordan får jeg lagt inn slik enkelte blogger har: "vis at du ikke er en robot".

Bildet over er en sminkepung til dattra mi. Hu har ikke begynt med sminke ennå, men det kommer nok. Den kan jo brukes til hårstrikker osv. også.

Det er lite sying fortida, men jeg har noen prosjekter under arbeid, eller for å si det slik: wisp (work in slow progress).
Gleder meg til å vise det til dere når det er ferdig.5 kommentarer:

 1. Tyget med fjärilar på är så sött, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Skjønn liten sminkepung du har sydd. Det er så fint med sommerfuglstoff, og fargene var veldig fine! :-) Ja, det er kjedelig med uønska besök på bloggen. Vi hadde flere uønska besøk på Haugtussabloggen (quilteklubben min) Der gikk jeg inn på kommentarer og merka de uønska som nettsøppel. Etterpå har det ikke vært noen uønska kommentarer. Vet også at noen har kode en må skrive før innlegget blir lagt ut. Tror det er for å sikre innleggene/kommentarene.

  SvarSlett
 3. Kjempesøt sminkepung!! Jeg har også hatt det samme problemet. Har gått inn på utforming på bloggen, deretter på innstillinger og så på kommentarer /innlegg, og merket av for at bare medlemmer av bloggen min kan kommentere. Kanskje dette er noe for deg også?

  SvarSlett
 4. Söt sminkepung. :-)
  Uönska besök er et problem. Jeg går også inn og merker dem som "nettsöppel",
  men har ikke lagt inn ordverifikator. Om man skal delta på blog-hop går ikke det.
  Jeg har sletta de innlegg som har fått besök, og lagt inn på nytt med litt annet navn. Ofte er det bare enkeltinnlegg får en visit av uvisst vilken grunn.

  SvarSlett
 5. Så fin sminkepung med sommerfugler på :-)
  Jeg har også hatt noen sånne men de kommer i søppelposten og derstter sletter jeg de bare..ja ser ut som det er enkeltinnlegg som blir brukt..

  SvarSlett