torsdag 9. mai 2013

Konf.gave jenter


Da er alle konfirmasjonsgavene sydd ferdig, og ikveld tar vi siste runde rundt med dem. Håper at de nye eierne blir fornøyde og vil bruke dem. Jeg hadde det i hvert fall kjekt når jeg lagde dem.

Livet er fullt av kontraster. I går fikk jeg beskjed om at ei god barndomsvenninne var død av kreft. Har sett hvor det bar ei stund, men det er like fullt usigelig trist. Tenker veldig på barna som blir morløse så alt for tidlig. Og mannen hennes selvfølgelig, som må være sterk for sin og ungene sin del. Jeg har mange gode opplevelser som vi har delt opp igjennom årene, og de er gode å ha.

I går kveld skulle klassen til sønnen min ha fremføring på skolen. De hadde lagd til en konsert med flest låter av Abba, men også noen andre. De var så flinke!! Og øvd masse må dem ha gjort. Det ble stående applaus for flinke unger. Og ikke minst læreren som har lagd det til.

Akkurat sånn er det, sorg og glede går hånd i hånd. Og det er jo det som kalles livet, selv om det av og til snur litt brått.

Ønsker dere en fin fridag/ettermiddag! Ta godt vare på hverandre.

5 kommentarer:

 1. Du har sytt toalettväskan i fina tyger. När jag tittar närmare på bilden ser jag att det är hjärtan på bägge tygerna. Fint!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Regner med at konfirmanten blir glad for denne søte pungen.
  Berit

  SvarSlett
 3. Du har så rett i at livet består av sorger og gleder. Trist å høre om venninnen din. Så fine konfirmasjonspresanger du lager!

  SvarSlett
 4. Livet er fullt av kontraster, og det er veldig trist når noen dør så altfor tidlig. Så kjekt for alle parter at forestillingen på skolen var vellykket. Det ligger mye arbeid bak. Og konfirmantene blir nok veldig fornøgde med alr det fine du har sydd. Og det du skrev om følelsen av å ha funnet opp kruttet, og så oppdage at andre har gjort det samme, kjenner jeg til, ja:) Klem

  SvarSlett
 5. Ja livet består av glede og sorg om hverandre...
  Koselig med personlig gave, ble nok fornøyd tenker jeg :-)

  SvarSlett