søndag 23. februar 2014

Møt brødrene Helge Vin

Jada, jeg innrømmer det gjerne, jeg er ikke flink til å blogge fortida. Men har en ikke noe å vise, så hjelper det ikke hva en har lyst til.

Syinga går trått. Har holdt på med disse elgene. Klipt feil, klipt pånytt, sydd feil og tatt opp igjen. Og så sliter jeg med hornet som bare vil legge seg bakover. Det er til å få bakoversveis av. He, he....Noen ganger lurer jeg på hvor jeg har hodet mitt.

Men nå er de ferdige. Trur det blir ei stund til jeg syr disse igjen, selv om jeg syns dem er veldig fine. Passer godt til elgjegere og hyttefolk som vil skjule vindunken sin. Trur jeg kjøpte mønsteret på Northern Quilts for noen år siden.

Fortsatt har jeg lyst til å sy. Har allerede noe i hodet mitt som vil ut..... Akkurat som i OL-lekene: gi aldri opp!

Ha en flott uke dere :)

3 kommentarer:

  1. Så flotte elger du har laget, fint å skjule vinposene i slike fine og dekorative ting som kan stå fremme til pynt. Har gått litt treigt hos meg også den siste tiden men vi må bare se fremover å tenke at vi kommer sterkere tilbake :-) Lykke til og stå på, du har tydeligvis ideer som du ønsker å sette i gang med og det er kjempebra :-) Da er nok veien til symaskina ikke så lang... !!

    SvarSlett
  2. Kjempefine elger du har sydd! :) Veldig artige!

    SvarSlett
  3. Jeg synes elgene med bakoversveis var riktig fine, jeg. Kan i grunnen ikke se at de burde hatt annen sveis i det hele tatt!

    SvarSlett