fredag 20. januar 2012

Klemmepung


Lurer på om jeg skal kalle syrommet for Sahara? Der er det fullstendig sytørke. Kanskje må jeg kjøpe meg en symaskin til før jeg får helt abstinens.....
Imens så kommer det små drypp av det jeg har sydd før. Her er det en klemmepung som jeg sydde til en gjebursdag. Heldigvis syns ungene i klassene til barna mine at det er greit å få noe som er sydd. Ihvertfall foreløpig. Får benytte sjansen før det går over.
Ellers er det snø og flott ute idag. Har måka foran huset, så da fikk jeg trim mens jeg var ute og bare nøyt synet. Tok noen få bilder og....
Ha en strålende helg!

4 kommentarer:

 1. Kjedelig å være uten symaskin lenge! Du kan jo bruke tida til å kutte ferdig stoff slik at det bare er å sette i gang når maskinen er plass igjen! Da kan du bare sitte og kose deg med sømmen!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Hei
  Takk for sann komentar,svarte deg tilbake på bloggen min.Uten symaskin er stor krise,det er mesten så en kunne ha tenkt seg å reparert bukser da........ha,ha,hint til bedre halvdel,Trenger ny symaskin,og det nå.Like viktig som TV for mannfolka da det skulle gå en god fotballkamp som de ikke fikk sett.Krise i heimen!!!!Det snør ja,riktig julekortstemning.God helg!
  Helsing Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Fin klemmepung du har laget. Håper maskinen kommer snart :-)

  SvarSlett
 4. Håper du snart får symaskinen din på plass. Lurt å handle inn litt nye stoffer (dersom du ikke er av dem som har skapet fullt, da). Det gir ofte inspirasjon.

  Ha en god søndag!

  SvarSlett