tirsdag 3. januar 2012

jul - hobbykeramikk


GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!
Nytt år og nye muligheter. Grip dem!
Som jeg har nevnt tidligere er symaskina mi i ustand. For hardt press før jul kanskje.....
I disse krisetider uten symaskin, så legger jeg inn bilder fra min tidligere hobby: hobbykeramikk. Det var veldig moro det og. Teknikken er å male figurer med maling, smøre det inn med en brun/grå smørje, og tørke vekk der det passer. Vi var flere som møttes og malte. Sosialt, akkurat som med quilting. Kunne gjerne tenkt meg å friske opp denne hobbyen, men idag er det få plasser hvor du får tak i ting til det. Trur at Bergen er det nærmeste herfra.
Ang. symaskin er den levert til noen som jeg håper skal kunne hjelpe meg. Hvis ikke må jeg ta turen til byen for reperasjon. Savner den allerede!!!! Trudde ikke jeg var så avhengig!

5 kommentarer:

 1. So fint detta var....sikkert ein kjekk hobby.
  Har vore innom masse forskjellig, eg òg....men ikkje denne.
  Håpar du får "orden" på symaskina di snart.

  SvarSlett
 2. Du er jaggu kreativ :-)! Lykke til med maskina og GODT NYTTÅR !

  SvarSlett
 3. Hei. Det var en flott julepynt du hadde malt. Jeg maler litt selv og lurer på hvor i Bergen det går ann å få tak i ting å male på ?

  SvarSlett
 4. Hei. Det var en flott julepynt du hadde malt. Jeg maler litt selv og lurer på hvor i Bergen det går ann å få tak i ting å male på ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er lenge siden jeg kjøpte de tinga jeg har malt. Husker at jeg kjøpte det på fengselsutsalget. Strandkaien tror jeg. Men veit ikke om de er der nå. Ellers veit jeg ikke om noen. Lykke til med "jakten".

   Slett