fredag 22. mars 2013

Påske muffins


I påsken skal det jo være noe muffins ;)

Jeg kommer nok til å lese litt i påsken, selv om det ikke blir krim. Noen dager blir det på hytta, og der har vi ikke strøm. Så da går det i strikking eller lesing inntil det blir for mørkt. Ikke vil jeg ha strøm heller. Det blir en helt annen atmosfære med stearinlys, spill og radio. Trur ungene og har godt av det primitive livet uten data og TV. Vi har mobiler, men det varer ikke så lenge så er batteriet flatt.

Det er meldt ett herlig påskevær så langt fram som værmeldinga viser. Og vi skal hogge noen trær så sola kan skinne på hytta. At jeg skal hogge kan vel sies å juge. Jeg skal ikke hogge, det står husbonden for. Jeg får lage mat, fyre inne og ellers måka litt.

Da tar jeg påskeferie med dette bildet av muffins gryteklutene mine. Disse skal nok få være med på hytta.

Ønsker dere alle en riktig god påske, enten dere skal være hjemme eller på tur.

7 kommentarer:

 1. God tur og kos deg på hytta!! Grytelappene var vårlige og søte:)

  SvarSlett
 2. Jag tycker att det var ett par härliga grytlappar som Du sytt.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Kos deg pa hytta! On, plutselig har jeg tastatur uten de tre siste bokstavene I alfabetet! Hvordan skjedde det?!? God paaske til deg!

  SvarSlett
 4. Hei på dere på voss.
  Det hørtes kosligt ut med hytte uten strøm, tv og data.Vi har alle godt av det.Eg minnest hytteturer med knitring fra peisen,levende lys og strikkepinnen til mamma.Det er gode minner.vi har aldrig eigt en hytte sjølv, men leigt og vert på besøk.
  Kos deg masse på hytta.muffins gryteklutene er friske og fine.))))God påske fra Bergen.

  SvarSlett
 5. "Goda" grytlappar!!Rolig ide´.Bambikram

  SvarSlett
 6. Det høres heilt toppers ut!! Kos dere masse :o) Kanskje de fine nye gryteklutene får være med på hytta? Påskefine var de i alle fall!

  Riktig god påske ;o)

  SvarSlett
 7. Flotte grytekluter! Kos deg på hytten, høres veldig koselig ut :))

  SvarSlett