lørdag 15. juni 2013

Toalettmappe i gave

Ser av besøk på bloggen min at det nå er begynt å bli sommer og tid for å gjøre noe annet enn å sy. Det gjelder for så vidt meg også. Men av og til så er det en presang som må lages.

Denne gangen er det toalettmapper til koselige lærere som ungene har hatt i flere år, og som de ikke skal ha igjen. Vi gir selvsagt ei gave fra alle sammen, men jeg hadde så lyst til å vise at vi har satt pris på dem.

Som vanlig tenker jeg på den jeg skal sy til. Hvilken farger vil vedkommende like, hva kan de bruke etc. Og så håper jeg at jeg har tenkt rett.

Dette er første toalettmappa. Jeg har brukt ett panel som jeg kjøpte i Norheimsund da quiltelaget var på tur dit for kort tid siden. Loralie damene er kjempefine. Og den jeg fant passer perfekt til den ene læreren. Jeg viste ungene Loralie damen og spurte dem hvem det ligna på. Og de svarte akkurat det samme som jeg tenkte. Og jeg er fornøyd med resultatet da jeg ble ferdig.

Nå gjenstår bare den andre toalettmappa. Det er meldt regnvær imorra, og da er det lettere å sette seg til å sy inne. For nå haster det. Vi går inn i siste skoleuka med avslutninger alle veier. Kommer tilbake med bilde når den er ferdig.

Ha en fin lørdagskveld, og så sees vi kanskje her i løpet av ett par dager.

8 kommentarer:

 1. Jag håller med Dig att detta fina paneltyget med damer på passar bra till en toalettväska. Snyggt var det också att Du sytt på en spets mellan tygerna, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Artig stoff, de damene sprer godt humør:)

  SvarSlett
 3. De Loralie-damene er spreke og passer godt på en toalettmappe :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin toalettmappe.Ha en flott uke på voss.

  SvarSlett
 5. Så koselig med en så personlig og fin gave til læreren! Lykke til med den neste du skal sy! Disse panelene er tøffe!

  SvarSlett
 6. Så fin den ble og fine farger :-)
  Ja det er litt mer utetid nå om sommeren men litt må en jo sy også ;-)
  God sommer..

  SvarSlett
 7. Å så fin da , har å brukt noen av disse damene.
  god sommer...........

  SvarSlett