fredag 28. juni 2013

Toalettmappe i gave II

Hei igjen!
Som for mange andre er juni måned en travel måned med avslutninger, møter etc. Spesielt kanskje når du har barn i rette alder. Noen ganger må du være litt her og litt der når det kommer på samme tid. Sånn var det for oss den siste uka før skolen slutta. I tillegg hadde vi ett av barna på sykehuset.

Men toalettmappa klarte jeg og få ferdig oppi det hele. Mønsteret er fra Quiltekroken i Bergen. Ett godt mønster syns jeg. Det er det jeg bruker når jeg skal sy toalettmapper. Og veldig praktisk når den er så høy at shampoo etc kan stå i den.

Snart er det ferie..... Håper på varme gode dager. Men det aller viktigste: at alle har det bra.

Tilslutt ønsker jeg deg og dine en fin sommer! Kanskje kommer det ett innlegg herfra i løpet av sommeren, eller så gjør det ikke......

5 kommentarer:

 1. Även denna toalettväskan som Du sytt var fin, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så fine toalettvesker du har sydd! Gøy med "Loralie damer" på midtstykke. Jeg liker også dette mønsteret til Quiltekroken. Store og romslige toalettvesker. :-)

  SvarSlett
 3. Fargerik og fin toalettmappe, kjempeflott gave! Ønsker deg også en riktig god sommer!

  SvarSlett
 4. Kjempefine toalettmapper du har sydd, og heldige lærere som får disse! Det må være godt å vite at en blir satt så pris på av elever og foreldre. Har også sydd en del med disse Loralie-damene, de er jo bare så herlige :-) God sommer til deg og dine !

  SvarSlett
 5. Herlige toalettmapper og mye annet fint her! Takk for inspirasjon! :o)

  SvarSlett