søndag 25. mars 2012

Snart påske 2


Ja da var ennå en opplevelsesrik helg over.

Veldig spesielt var jordskjelvet her igår. Senteret for skjelvet var her på Voss, og det merktes godt. Det klirret i glass i skapene og var litt nifst. Men litt spennende og. I år 2000 sto jeg på akkurat samme sted og gjorde klart til barnedåp da skjelvet kom. Antagelig er jeg mye på kjøkkenet.... he he.

Idag har vi vært på skirenn i det strålende været! Ungene var fornøyde med stafetten og var høyt og lavt både før og etter løpet. Vi voksne heia på ungene og fikk mang en trivelig samtale med andre foreldre som var der.

Dette knallværet vi har hatt i helga vil vi gjerne ha i påsken og. Kan det bestilles?

Så litt sying: Jeg holder jo på med en serie hvor AnnaKa har lagd mønsteret. Bildet av brikkene har jeg satt inn før, nå kommer den minste løperen. Løperen med høna og hanen håper jeg at jeg blir ferdig med før påske. Det er målet ihvertfall.

Ha en strålende uke! Ett knips med fingrene og så går vi inn i palmehelga....

4 kommentarer:

 1. Nydelige påskeløpere! Og du har mye fint på bloggen din. Denne bloggen vil jeg gjerne følge!

  SvarSlett
 2. Flott påskeløper! Jeg klarer aldri å få noe ferdig til rett høytid. Begynner alt for sent, eller tidlig, kanskje. Kan godt sy juleting midt på sommeren. Påsketing har jeg såvidt begynt med, men rekker ikke å ferdigstille noe av det:-)

  SvarSlett
 3. Så fin løper du har laget her :-)

  SvarSlett
 4. Hei Ingunn!
  Kjempefin løper du har laget ,som eg har tenkt eg skal lage en eller annen gang i fremtiden:))Fint ver i dag og i morgen,ellers er utsiktene til bra ver små i påsken,og da kan vi bare kose oss på hobbyrommet med god samvittighet!Bestemor sa alltid;En skal ikke jobbe på helligdager,bare kos!Gleder meg til Vestlandstreff,skal snart melde meg på,vet hva eg har lyst til:))
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett