torsdag 15. mars 2012

Snart påske!


Jammen godt en starter tidlig på ting. For hos meg tar ting tid (TTT). Mønsteret kjøpte jeg i Kinsarvik ifjor. Men jeg begynte ikke å sy før i januar altså. Dette er min versjon av AnnaKa sin "Påskevenner". Merkelig, men jeg må liksom alltid gjøre en vri på ting. Selv om at jeg i utgangspunktet hadde tenkt at det skulle bli "akkurat som på bilde". Fargevalget er annerledes og så har jeg flytta litt på hjertet. Jeg syr også liten og stor løper i samme serie, så de kommer nok etterhvert her og.

Ellers var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle på NQF sitt årsmøte i Bergen denne helga. Har vel brukt opp kvota på syhelga mi i Kinsarvik. Men det er jo så sjelden det er så nærme - og når Ingunn-mannen sier at jeg selvfølgelig må dra, så blir det nok en tur på utstilling og butikker. Og det må jo være bra å få en blid og fornøyd kone hjem igjen. ÅÅÅ så kjekt det skal bli!!!

Tusen takk for trivelige kommentarer på denne. En ting jeg ikke tenkte på er at ikke dere ser hvor store dem er. De er 36 x 36 cm, og er brikker jeg skal ha på kjøkkenet på benken. Men dere ga meg en ide - disse kan også lages som grytekluter. :)

4 kommentarer:

 1. Hei Ingunn:)
  Flotte grytekluter,mønster er bare til litt hjelp,resten finner en på selv:))Bra du tok til vet,å kommer til byn!!Reiser etter jobb i morgen,håper dagen går fort.Er hos min datter,så blir det enda mer å rutte med,hele lørdagen og søndagen.Snakkes
  Quiltegleder margrethe hilser

  SvarSlett
 2. Å dei var nydelige. God tur til Bergen:)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min:)

  Kjempefine grytekluter du har laget. Disse kan varieres med farger etter årstid og høytid...orange toner til høsten, røde toner til jul osv.

  Flott blogg du har med masse fint å se på!

  God helg:)

  SvarSlett
 4. Koselig påskesett.! Det er slik med oss kreative, vi greier aldri å følge et mønster. Av og til lager vi av den grunn ris til egen bak, men like ofte blir det bare finere. Ha det fint i Bergen, da!

  SvarSlett