søndag 21. desember 2014

Glassbrikker til jul

4. søndag i advent, og snart jul...

Nå går det i vask og baking her. Og ute daler snøen ned. Akkurat som bestilt. Hadde vel ikke egentlig bestilt så mye, men pytt, pytt.
Vi har traktor som måker, så da blir det jo bare barnematen siste rest. Idag skal vi en tur ut på hytta og hente juletre. Om vi kommer helt ut er usikkert, men vi får se. Hvis ikke får vi kjøpe ett tre. For tre må vi ha. Blir ikke samme stasen uten.

Disse brikkene til å ha under glassene på julebordet er så trivelige å sy. Jeg har som vanlig sydd dem på maskin, men det går fint å sy for hånd også hvis du foretrekker det. Trur jeg skal lage noen flere i romjula hvis de andre skal i slalombakken. Mønsteret fant jeg hos Northern Quilt dersom du også har lyst til å sy disse.

Tilslutt ønsker jeg dere en riktig god jul, og så treffes vi snart igjen. Ta godt vare på deg selv og de rundt deg. Stor klem fra meg!

2 kommentarer:

  1. Så flott blogg du har, og så mye fint du har laget. Vil gjerne se mer av det du lager fremover og legger meg til som følger av bloggen din. Ha et godt nytt og kreativt år :-)

    SvarSlett